Spabad till badrummet

Ett innespa gör ditt badrum till en plats för avkoppling och lyx

Ett spabad står för massage, familjetrevnad, wellness och personligt välbefinnande. Ett innespa ger en helt ny dimension åt ditt badrum och gör badrummet till en uppehållsplats.

Letar du efter en behaglig och effektiv massage eller en plats för familjetrevnad?
Eller ska badkaret kanske bidra till att skapa ett unikt badrum?

Spabad kan anpassas efter dina personliga behov. Utgå från ett av våra spabad i DenForm-serien och utrusta det enligt dina önskemål.

Hitta spa-serien som passar dig bäst här

Se också våra designerbadkar

A, B eller C?

A-modell
Alla badkar köps som rena kärl utan munstycken och utrustning. Bara den läckra designen.

B-modell
Badtunna med massagepump, fläkt och manuell styrning. Spabad B-modellen är ett mysigt bubbelbad som barnen kommer att älska och där du kan koppla av efter en lång arbetsdag.

C-modell
Ett innespa med extra massagekraft, värmare, kran och automatisk styrning. Välj modell C om du letar efter den bästa massageupplevelsen med extra lyx. För en liten extra avgift får du mycket mer spa för pengarna med modell C. Spa C-modellen ger dig den bästa massagen och extra komfort med värmaren, som håller vattnet varmt, automatiskt torrblåsning (så glömmer du inte det), undervattensbelysning och kran monterad på kanten av karet.

Design och produktion

Spabadet eller badkaret är ofta badrummets största möbel. Det är därför viktigt att den inte bara är funktionellt utan också passar med badrummets andra interiör och med sin design kan det bidra till den övergripande upplevelsen av badrummet som ett rekreationsrum.

Vi har många års erfarenhet av produktion och service av inomhusspa, vilket är en av våra kärnkompetenser. Vi har haft egen produktion av inomhusspabad i mer än 30 år och vi har levererat till hotell, sommarhus och privata hem.

Vi vill göra  för den vanliga människan. För den hårt arbetande, familjen, idrottaren - för alla som behöver avslappning eller till den som vill unna sig lite extra lyx i vardagen.
Generellt är våra spabad skapade för 2 till 4 personer men vi har även innespabad som rymmer upp till 8 stycken.

 

Massage i spabadet

Spabadsmassagen är en kombination av vattenmassage och luftmassage. Vattenmassagen erhålls från de 6 kraftfulla Venturi-munstyckena som bildar en inställningsbar vattenstråle vilket mjukgör musklerna. Spamodell C kombineras med 4 roterande mikromunstycken för ryggmassage.

Luftmassagen fås genom 8 bottenmunstycken med 32 lufthål som skapar tusentals luftbubblor. Bubblorna påverkar blodkärlen under huden och ökar blodcirkulationen. Blodet   strömmar nu snabbare genom de uppmjukade musklerna och tar bort uppsamlat avfall från musklerna.

Resultatet blir att du får en naturlig känsla av välbefinnande och avkoppling som inte bara beror på vistelsen i varmt vatten. Denna känsla är ett direkt resultat av den masserande effekten från vatten- och luftflödet.
 

Värmeelement

Värmaren är standardutrustning i våra C-modeller. Tumregeln är att du kan använda en 3 kW värmare om du har en stor vattenvärmare. Om du har en liten varmvattenberedare rekommenderar vi en 6 kW-värmare.

Värmaren är utformad för att hålla vattnet varmt och inte för att värma upp kallt vatten (det är möjligt men det tar lång tid). Värmaren i spaet ställs in till en bekväm permanent temperatur vid installationen, till exempel 39 ° C.

Underhåll av spabad

Ungefär en gång i månaden ska du rengöra spaet med ett rengöringsmedel för att förhindra kalk och bakterier. En gång per år kompletterar du denna behandling med en noggrann avkalkning. Om du underhåller ditt spa med dessa få medel kan du njuta av det i många år.

Självrengörande innespa

Alla våra innespabad är byggda med ett dräneringssystem, så att vattnet själv rinner ut ur rör och munstycken efter tömning. Dessutom kan de sista vattenresterna blåsas ut genom att aktivera luftblåsaren efter användning. Det sker antingen automatiskt efter 20 minuter eller manuellt beroende på modell.

Inbyggd

Ett innespa kan levereras med eller utan frontpanel (vissa modeller levereras endast utan   panel). Det är möjligt att helt integrera badet i badrummets design genom att bygga in det som en del av kakelväggen.

Det är också möjligt att ta bort de tekniska delarna från spaet och placera de i ett speciell teknikskåp med separat åtkomst.

Ett innespa tillpassar sig efter dina önskemål.
 

Produktion och leverans

Ett innespa tillverkas på beställning. Det är därför en leveranstid på 3-4 veckor. Vi gör själva all montering av badet. Kontakta oss gärna om du har några frågor angående konstruktionen.