Duschkabiner

Uppgradera ditt badrum med ett kvalitetsduschkabine från DenForm. Se vårt sortiment nedan!

Vi erbjuder kvalitetsduschkabiner för ditt badrum och lägger särskild vikt vid bra design, hög kvalitet och användarvänliga produkter till bra priser. Det gäller såklart även våra duschkabiner som finns både i vanliga modeller och i en lyxmodell.

Enkel installation

Hög kvalitet

Skarpa priser

Snabb leverans

Duschkabiner

Varför välja en duschkabin?

Det finns många anledningar till varför du bör överväga en duschkabin till ditt badrum. De största fördelarna är att en duschkabin är enkel att installera, har ett billigt pris och att du inte behöver byta vatten- eller avloppsinstallationer för att ansluta en duschkabin. Vi ser också ofta att en duschkabin är billigare och enklare att installera än att bygga en komplett duschnisch.

 

Alla våra duschkabiner består av en bas inkl. ett avlopp, som kan anslutas till befintligt avlopp, duschväggar och 2 dörrar. Dörrarna hålls stängda med en magnetlista, så du är säker på att dörren slutar tät innan du öppnar kranen. En duschkabin kommer därför också att hålla ånga och vatten inne när du är i duschen.

 

Sist men inte minst hjälper botten av duschkabinen dig att bli av med vatten på golvet. Vattnet samlas i botten och rinner ut genom avloppet, så du inte behöver torka upp efter ett varmt bad i din duschkabin.

Hör vad våra kunder säger om deras DenForm duschkabin:

Jag köpte en DenForm duschkabin modell Modena. Den har fungerat felfritt och var lätt att montera. Vi använder den varje dag och det har inte varit en enda utmaning med kabinen. Högt rekommenderad!

- Kasper

Du kan känna dig trygg med DenForm. Bra service och rådgivning, snabb leverans och en duschkabin som håller standarden och ända mera.

- Lasse

Jag beställde en duschkabin till min stuga. Den nuvarande var trasig och jag fick därför ha en ny till helgen. Jag beställde den på torsdag morgon och den levererades på fredag ​​eftermiddag. Jättebra service!

- Peter

Vad bör du tänka på innan du köper en duschkabin?

Det är såklart viktigt att själv bestämma hur stor duschkabin man vill ha. De flesta kabinerna mäter 90 x 90 cm, varpå höjden kan variera. DenForm erbjuder duschkabiner i höjderna 200 cm eller 215 cm.

I förhållande till storleken på din framtida duschkabin måste du tänka på om den ska stå i ett hörn eller fritt i rummet. De flesta kabiner är dock bäst placerade i hörnet av ditt badrum.

Observera att det inte är tillåtet att själv sätta upp duschkabin, och kräver auktoriserad rörmokare och ev. en elektriker. Om din duschkabin är placerat direkt ovanför avloppet, och avstängningskranar är monterade på vattenledningarna, kan du behöva sätta upp kabinen själv. Kom därför också ihåg att förutom att sätta upp din duschkabin så ska pengar också läggas på material som avloppsrör och vattenledningar beroende på avstånd till avlopp och vattenanslutning.

Underhåll av duschkabin

Som mycket annat behöver även en duschkabin skötas. Og det är väldig enkelt!

Få tag i en skrapa, så att du efter varje bad kan ta bort kvarvarande vattenrester på sidorna och dörrarna i duschkabinen. Vi kan då rekommendera vår avkalkningsmedel för dusch- och ångkabiner. Denna kan användas både dagligen och för regelbunden rengöring av duschkabinen. Vårt avkalkningsmedel för duschkabiner är skonsamt men väldigt effektivt. Den arbetar med hjälp av fosforsyra för att avlägsna kalkavlagringar, sedimentavlagringar och allmän smuts på alla syrafasta ytor.