Swimspa

Kombinerede spabade og pools

Aroma Therapy

 

I våra större spabad har vi använt en exklusiv doftfunktion med produkter från Canadian Spa®.

Den väldoftande aromaterapin stimulerar sinnena och skapar både en fysiskt och mentalt avslappnande reaktion i kroppen.

Se våra utvalg av swimspa här

DenForm Hydrotherapy

 

Hydroterapi ökar blodcirkulationen, förbättrar muskelåterhämtningen och avstressar kropp och sinne.

 

Genom flera års forskning och utveckling har vi optimerat och effektiviserat modellen, effekten och storleken av munstyckena för hydroterapi i våra många utomhusspa och därmed ge våra kunder största möjliga välbefinnande.

Self-clean Technology

 

Alla våra spaserier har ett inbyggt självrengörande ozon- och cirkulationssystem som minimerar behovet av desinfektionsmedel som klor och brom.

 

Effekten av reningssystemet är ett kristallklart vatten som bara behöver bytas ut en gång per år.

Quatro Thermal Protection

 

Vår strategi för innovation har lett till en termisk lösning som via ett fyrdubblat isoleringssystem håller perfekt på värmen i spabadet.

 

Spabaden har utformats för att klara av de tuffaste klimaten och vi levererar bl.a. våra spaserier till isbrytare i Grönland och områden norr om polcirkeln.

I behov av rådgivning?

 

- "Vilket utespa ska jag välja?

- "Hur placerar jag mitt utespa på terrassen?

- "Vad är skillnaden mellan era olika märken?

 

Fyll i vårt formulär och bli kontaktad av en expert inom området. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

 

Denform ApS

Kontaktinformation

Fyll i formuläret och sedan återkommer vår kundservice till dig inom 1-2 vardagar. Det lovar vi.

+46 8 4080 9494 mail@denform.se

Viborgvej 291, 8210 Aarhus N

Kontakt Oss


Simträning

Våra swimspan är alla utrustade med kraftfulla motströmspumpar, så att även mycket vana simmare kan ägna sig åt seriös simträning. Det går självklart att reglera styrkan, så att även nybörjare kan simträna i en trygg och säker miljö.

Massage

Alla swimspan har även sittplatser med vattenmassage med möjlighet att tillföra luft. Här får du precis samma effektiva massage som i ett vanligt spabad.

Material

Hos DenForm har vi många års erfarenhet av design och produktion av pooler och spabad till både träning och välbefinnande. Vi använder bara den bästa akrylen till karet och de mest beprövade komponenterna för digital styrning, pumpar och filtreringssystem.

Materialen är tåliga och designen klassisk och tidlös. Det är meningen att du ska kunna ha glädje av ditt swimspa i många år.

Isolering

Våra swimspan är liksom våra utespabad utformade för nordiska klimatförhållanden. Det innebär att vi har arbetat extra mycket med att få till en bra isolering. Vi använder ett innovativt EcoHeat System av hänsyn till både miljön och din ekonomi. Kar, rör och rördelar, d.v.s. alla vattenförande delar, är sprutade med ett tjockt lager polyuretanskum som också används till fjärrvärmerör. Panelerna är invändigt täckta med en kombination av cellplast och folie som reflekterar tillbaka värmen i karet. Överst täcks swimspaet av ett tjockt termolock med slitstarkt överdrag och kraftiga fästremmar.

Service

Vi säljer reservdelar och utför service på alla våra swimspan och spabad. Vi erbjuder kundsupport per telefon och utför också service på plats när det är nödvändigt.