Kemi till pool och utespa

Vi har DenForm® private label på alla våra vattenskötsel produkter för att säkerställa våra kunder den bästa kvalitet.

Klor, pH-minus, pH-plus, avkalkningsmedel, flockningsmedel, rengöringsmedel och allt annat du kan tänkas behövas. Utifrån vår långa erfarenhet har vi samlat det bästa urvalet av vattenvårdsmedel till pooler och spabad.

Se våra vattenskötsel här

God vattenkvalitet

Det är viktigt att säkerställa en god vattenkvalitet i swimmingpooler och spabad utomhus som är permanent vattenfyllda. Organiskt material från nerfallet skräp och badgäster kan tillföra bakterier till vattnet, som kan bli både ohygieniskt och hälsovådligt att bada i.

Klor är inte bara klor

Det är skillnad på kvaliteten på klorprodukter. Man kan tyvärr få klorprodukter som är utblandade med kalk – särskilt om man handlar hos aktörer som inte är specialiserade. Resultatet är en mindre effektiv desinfektion. Ja, klor är skadligt för organismer, men just därför fungerar det också mot hälsofarliga bakterier i vattnet. Vi har valt att producera klor i eget namn. Det är endast på det sättet vi kan garantera kvaliteten. Du kommer uppleva en avsevärt mer effektiv vattenbehandling, och du behöver inte i närheten så mycket klor som när du köper en utblandad produkt.

Vårt testset för mätning av klor och pH-värde är också en säkrare mätmetod än de stickor man ofta ser. Med tabletter som löses upp i vatten kan du enkelt och precist avläsa värdena.