Massagestolsguiden 

Massagestol Prestige II

Välj Prestige II om du vill ha en effektiv all round-massage.

 • Den här högkvalitativa massagestolen erbjuder unik sittkomfort med ett ergonomiskt utvecklat ryggstöd, bekväm sittkudde och mjukt benstöd samt fotpall.
 • Massagestolen Prestige II särskiljer sig också med den speciella Zero Gravity-principen - tyngdlöshet för optimal komfort.
 • Massagestolen kan justeras för specifik massage på rygg, lår, armar, ben, fötter och handleder.

Denna massagestol har en rad automatiska massageprogram för både hela kroppen eller delområden samt manuella massageprogram. 

De automatiska massageprogrammen omfattar:

Extension: Denna massageteknik är ursprungligen hämtad från thailändsk massage. Den starka knådningen och stretchningen av kroppen kan effektivt sträcka ben, rygg och andra delar. Det är den bästa lösningen om du vill koppla av i trötta muskler samtidigt som du faktiskt ökar kroppens fysiska styrka.

Avkoppling efter arbete: Detta program är speciellt utformat för att avstressa din kropp och själ efter en lång arbetsdag med fysiskt arbete eller många timmar bakom ett skrivbord.

Träningsåterhämtning: Det här massageprogrammet är utformat för ömma muskler efter aktiviteter och motion. Programmet får dina muskler att slappna av och återställa sig själva. Massagen gör att blodcirkulationen sätts igång, så att du återhämtar dig snabbare.

Avkoppling och sömn: Detta milda massageprogram är framtaget för att hjälpa dig med din sömnkvalitet. Den mjuka knådningsmassagen får din kropp och själ att helt slappna av. En bra idé för exempelvis lunchpaus för att återställa energin för resten av dagen.

Nacke och axlar: Detta massageprogram är speciellt utvecklat för att lindra smärtsymptom i nacke och axlar. Massagen kommer huvudsakligen att fokusera på nacke och axelområdena. Den böjda konstruktionen och ryggstödet på stolen gör att massagen kommer åt helt upp i nacken och lindrar utmattning och stel nacke.

Midja och ryggsmärta: Detta massageprogram är speciellt utformat för att lindra ländryggvärk samt smärtor längs ryggraden. Massagen kommer huvudsakligen att fokusera på midjan och ryggraden. Fungerar också som muskeluppbyggande.

Massagestol modell 600 och 602

Om du vill ha en massagestol som är lätt att hantera och som enkelt får plats i ditt hem, välj modell 600 och 602. Massagefåtölj  är därför lätt att rymma i hemmet. På armstödspanelen kan du enkelt välja mellan tre förinställda massageprogram.

Massagefåtöljen är plug-and-play: Anslut, välj ett av stolens massageprogram och koppla av!

Massagestol modell 604

Välj en Platon massagestol om du vill ha den lyxigaste massageupplevelsen.

Denna massagestolen har allt:

 • Zero Gravity
 • Automatisk screening av kroppen och anpassas därför perfekt till personen i stolen
 • Värmekuddar för bakdelen och rygg
 • Det största urvalet av massageprogram; 6 olika hel- och delkropps program samt manuella massageprogram som kan behandla specifika områden.
 • Elektronisk fjärrkontroll
 • Inbyggda högtalare som du kan ansluta till din smartphone via Bluetooth, vilket skapar din egen massageupplevelse med din egen musik.

Massagestol Capri med myntlåda

På offentliga platser som väntrum, boende och personalrum rekommenderar vi Capri massagestol med en myntlåda. Massagestolen ger en grundlig massage i ben, nedre rygg, rygg och nacke. Dessutom är den oerhört driftsäker samt enkel att använda och underhålla.

 • Stolen är programmerad att driva ett visst massageprogram i ett visst antal minuter.
 • Stolen aktiveras genom inmatning av mynt eller pollett.

Massagestol för kontoret

Välj mellan Borneo och Vito kontorsstolar med inbyggda massagekulor för bakdelen, ryggen och nacken. Stolen fungerar också som en vanlig kontorsstol med god sittkomfort och solida hjul.

Denna massagestol är väldigt presentabel med krom och äkta läder.