Kan man använda ett utespa där inne?

Våra spabad för utomhusbruk tillverkas av de bästa materialen på marknaden. Bland annat den slitstarka, amerikanska akryl från Aristech och det säkra, användarvänliga operativsystemet från berömda amerikanska Balboa.

 

Våra utomhusspa är byggda för att stå emot alla väderförhållanden och vi har levererat våra robusta spabad till kunder norr om polcirkeln där temperaturen är som kallast och klimatet hårdast. Därför kan vi garantera att våra spabad även kan användas inomhus och det med fördel. Se våra utespa här.

Fördelarna med inomhusbruk:

 

Billigare i drift: När du använder ditt utomhusspa i kalla miljöer använder det ström för att hålla vattnet varmt. Detta blir inte relevant om spabadet står där inne.

Mindre underhåll: När du har ditt spabad stående utomhus blir det lättare smutsigt. Man kan ha sand under fötterna när man hoppar ner i spabadet eller så kan det blåsa löv m.m. ner i utespaet medan man sitter i det. Sådana problem är inte heller aktuella om du har ditt utomhusspa i bostaden. 

Inomhusinstallation

Om du väljer att placera ditt utomhusspa i bostaden finns det några särskilda omständigheter som du bör tänka på. Det kommer att finnas vatten runt spabadet från bland annat upp- och nedstigning. Därför är det viktigt att golvet som du väljer att placera ditt utomhusspa på tål väta. Likaså är det bäst om golvet kan dräneras via ett avlopp eller liknande.

OBS: Ett utomhusspa avger lite ånga vid användning och därför är det viktigt att rummet kan ventileras vid behov med en avfuktare.