Betonpool

Swimmingpoolens form, storlek och djup och göras efter dina önskemål

Swimmingpool efter ditt önskemål


Det finns många möjligheter när du väljer en betongpool hos oss. Poolens form, storlek och djup – eventuellt varierande – bestämmer du själv, då poolen gjuts på plats

 av en murare, eller som gör-det-själv-arbete.
.
Vi levererar gärna en arbetsvägledning, både omkring gjutarbetet, och placering av ingjutningsdelen, som också levereras av oss.

När ”råpoolen” är färdigbyggt, svetsar våra professionella montörer på ett folie i färg efter ditt val, och ingjutningsdelarna färdigmonteras. Vi kan också etablera överlöpsränna, montera undervattensljus, stege, simträning m.m.

Teknikrummet- som inte behöver vara mer än 4 m2 – placeras så att pumpen alltid är under vattennivån.

Vi monterar all nödvändig utrustning i teknikrummet. En gjuten pool kan etableras både ute och inne – i alla storlekar – detta avhänger endast på deras platsmässiga möjligheter. Våra gjutna pooler är kvalitets – och funktionsmässigt helt på nivå med de bästa, offentliga system. Vi avslutar monteringen med uppstart av hela systemet, och kontrollerar att det fungerar perfekt.

Beskrivning av uppbyggningen av en lyxig betong swimminpool

  • Folieskenor, som svetsas på
  • Skummare. Monteras inte i pool med överlöpsränna, för att överlöpsrännan istället ”skummar” de överflödande vattnet, och för istället vattnet ner i en överlöpstank
  • Inlöpsmunstycke. I pooler med överlöpsränna placeras dessa i botten. Vid specialbyggda trappor, kan man med fördel placera inlöpsmunstycken i trappan för att undgå stillastående vatten. 
  • Bottensug
  • Undervattensljus / LED-lampor kan monteras efter önskan. Lamporna placeras typiskt på den ena sidan av poolen, där man oftast håller till, så att man inte blir bländad.
  • Trappa. Här visas en gjuten trappa med påsvetsad folie. Det kan också monteras en så kallad romertrappa eller en vanlig poolstege till ned- och uppstigning.

Denform ApS

Kontaktinformation

Fyll i formuläret och sedan återkommer vår kundservice till dig inom 1-2 vardagar. Det lovar vi.

+46 8 4080 9494 mail@denform.se

Viborgvej 291, 8210 Aarhus N

Kontakt Oss